fbpx
Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Leka med dockor.

Hade varit betydligt enklare än att skriva b-uppsats känner jag. FY fan va detta suger *snark*. Går inte alls bra för mig. Har nog helt enkelt valt fel ämne. Har fastnat på punkten diskussion, ska förska få tag på en tjej jag studerar med senare och se hur jag ska gå till väga. EN positiv sak med detta är att jag i framtiden kommer förstå HUR man skriver, första gången är alltid svårt.

Har städat och William är med en kompis. Ser honom mindre och mindre känner jag, kompisarna är livet i min lilla killes liv. Vilket det också är naturligt att det är.

Kommer säkert mer uppdateringar i helgen!

2 Comments

  1. Samma här, bara kompisar som gäller. 😉 J har dessutom börjat sova över hos kompisar rätt ofta. Lite trist för oss ibland, men han tycker det är kul! 😀

    1. Ewe – visst är det lite blandade känslor :). Man är så glad men ändå så bara, MEN stanna en stund med mig också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: