Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Var fan är min handsfree?

Jag ska ju till Högskolan I Gävle imorgon, så började leta efter min handsfree som jag inte använt sen jag var till doktorn för två veckor sen. Men handsfreen är spårlöst försvunnen, jag menar det seriöst alltså. Den finns ingenstans. Jag brukar alltid lägga mina saker på skrivbordet men den finns inte här och vänt och vridit på allt men den är borta, känns lite surt faktiskt. Jag hade nämligen räknat med att lyssna på musik imorgon när jag åkte till Gävle. Slippa sitta och titta ut genom fönstret hela resan.

Funderar om jag kanske skulle köpa mig en ipod? Visserligen är det kanske rätt onödigt när man endast ska resa till Gävle några gånger men jag tänker för sen också. Jag älskar att sitta och lyssna på musik och slippa tänka en massa.

Blir nog toppen imorgon i alla fall, är riktigt taggad och det ska bli kul att besöka Gävle. Aldrig varit i den stan på riktigt. Mellan klockan 12.00 och 13.50 ska jag driva runt där. Borde ju finnas något spännande att glo på tycker jag.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: