Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Gävle och trötthet.

Blev ju Gävle idag då. Var faktiskt jätte kul där. Matematikkursen var betydligt roligare än lättare än på högskolan Dalarna. Sen kändes det som det var något lättare att hänga med också, jag förstod liksom vad fan jag pysslade med, vi hade värderingsövningar och fick ge exempel och sånt. Skit bra, känns som det kommer bli väldigt kul att studera i Gävle faktiskt.

Jag och Sandra hade jätte trevligt också. Köpte mig en mascara på en galleria i stan, var faktiskt en riktigt mysig stad Gävle.

Annars är jag sjukt trött idag, gick ju upp halv sex så beror nog på de. Känns som jag skulle kunna sova några timmar faktiskt. Såg också nyss på Facebook att Anna skrivit för 11 h sen ”plötsligt händer det…” så hon är alltså på förlossningen nu. SPÄNNANDE! Jag skrev igår till henne på msn vem vet ditt vatten kanske går i natt. Får se hur det är kanske hon fått sin lilla redan? Får se om man får sms eller om det syns på facebook sen.

Nä jag ska ta och lägga mig strax är som sagt SJUKT trött.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa