Blev ju Gävle idag då. Var faktiskt jätte kul där. Matematikkursen var betydligt roligare än lättare än på högskolan Dalarna. Sen kändes det som det var något lättare att hänga med också, jag förstod liksom vad fan jag pysslade med, vi hade värderingsövningar och fick ge exempel och sånt. Skit bra, känns som det kommer bli väldigt kul att studera i Gävle faktiskt.

Jag och Sandra hade jätte trevligt också. Köpte mig en mascara på en galleria i stan, var faktiskt en riktigt mysig stad Gävle.

Annars är jag sjukt trött idag, gick ju upp halv sex så beror nog på de. Känns som jag skulle kunna sova några timmar faktiskt. Såg också nyss på Facebook att Anna skrivit för 11 h sen “plötsligt händer det…” så hon är alltså på förlossningen nu. SPÄNNANDE! Jag skrev igår till henne på msn vem vet ditt vatten kanske går i natt. Får se hur det är kanske hon fått sin lilla redan? Får se om man får sms eller om det syns på facebook sen.

Nä jag ska ta och lägga mig strax är som sagt SJUKT trött.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: