fbpx
Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Inget bloggande.

Efter mitt ambulansbesök var jag helt slut igår, gick dock på VFUN för jag kände att jag behövde det, del för att sluta tänka en stund men också för att slippa fundera en massa. Skolan var vid gruvan och det var jättemysigt även om jag uppfattar det som lite läskigt också. DJUP ner att kika på.

Ska strax städa men ska också skriva om mitt kvinnokliniken besök men det kommer i inlägget ovan detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: