Har inte gjort mycket mer en att haft rejält ont i huvudet och fått lite av mitt examensarbete gjort. Känner mig just nu helt slut och det blir sängen relativt snart.
Har även haft tid att fundera över livet vilket kommer och går under vissa perioder. Jag har gjort en del förändringar i mitt liv de senaste veckorna, kommit till insikt med saker och funnit mod att göra saker jag skulle gjort för en lång tid sedan.

Ett av mina mål för 2012 är att gå min egen väg och skita i andra, något jag mer och mer känner att jag gör och vet ni? Det känns jävligt bra.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: