Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Mitt liv som student.

 • 20 april, 2012 at 08:38
  Permalink

  Så fort jag blir att fundera på att studera så går mina tankar till dig. Allt du skriver om seminarier, tentor osv… Då känner jag bara att nej. Studera är nog inget för mig ändå. Har inte den powern som du har. 🙂

  Reply
  • 20 april, 2012 at 09:37
   Permalink

   KackMarie – Klart du fixar det om du vill börja plugga 🙂 . Det är inte så jobbigt när man väl kommer in i det 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: