Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Mitt liv som student.

20120419-095615.jpg

Massa böcker, avhandlingar och skrift. Wohoo!

2 Comments

  1. Så fort jag blir att fundera på att studera så går mina tankar till dig. Allt du skriver om seminarier, tentor osv… Då känner jag bara att nej. Studera är nog inget för mig ändå. Har inte den powern som du har. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.