Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Pausa.

Tog en paus i arbetet, åt en macka och kikade lite på revenge. William är som ni säkert förstår i skolan, själv spenderar jag denna soliga dag framför dator.
Känns hetsigt på många vis men jag har i alla fall lyckats skriva en del saker nu som känns helt klart värt att vara nöjd med. Kommer nog bli ännu bättre så fort jag sätter igång igen.

På tal om fint väder så känner jag mig gladare idag, mycket i huvudet som behöver lämna sin plats en stund. Är snart helg och jag har bestämt mig för att faktiskt ta vara på denna helg och inte ha allt för mycket studierelaterat tänk. Oftast tar det ändå över men jag ska försöka att undvika saken.

Är det fint väder hos er idag också?

2 Comments

  1. Åh,jag älskar Revenge. Längtar tills det kommer nya avsnitt. Himla trist med alla dessa uppehåll hela tiden.

    Här har det varit jättefint väder hela dagen, underbart med vårväder. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: