Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Regn och rusk.

Idag är det planeringsonsdag. Vi har all vår planering på onsdagar vilket betyder att jag träffar barnen sista rasten och vid avslutningen på dagen. Det är andra veckan så nu är det ganska mycket som ska testas på mig, vart mina gränser går och sånt. I måndags sa två barn:
Madeleine, jag tycker du är väldigt vacker. (pojke)
Madeleine, jag tycker du har vackert hår. (flicka)

Igår var det en som sa: Madeleine jag tycker jättemycket om dig.

Dom är så sjukt söta, kan man annat än älska att jobba med barn? Sen i vilket yrke får man höra så mycket från hjärtat som inom yrken med barn?

William och jag har de lite tufft nu dock, han hatar likt mig att gå upp tidigt på morgonen. Så det är massa tjafs på morgonen. Han som är som ett åskmoln och jag som går i en dimma och vill vara ifred och slippa tjafs. Jag sa till William att det kommer bli bättre ju längre tiden blir och att vi vänjer oss att gå upp tidigt. Det är skitsnack egentligen för jag har aldrig vant mig vid tidiga mornar. Men jag måste ju vara positiv för Williams skull. Han slutar dock senast halv 5 och det är en gång i veckan, så han har det ju bra på de viset i alla fall. Min älskling.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d