Dark Mode Off / On
Läraryrket

Vad min dag har erbjudit.

Jag har städat och fixat här hemma. William drog till sin bästis och vår granne tidigt under dagen och har lekt med honom sedan dess. Williams största glädjeämne idag var när jag den snälla mamman gjorde ugnspannkaka till lunch. Där slog jag två flugor i en smäll, eftersom William nu kan ta med sig pannkakorna som ett slags mellanmål inför morgondagens temastart och utedag med skolan på Lilltorpet. Björn kom hit och hade med sig middag så den åt vi tillsammans.
Dagen gick väldans fort och så också helgen, jag skulle vilja påstå att dagarna går allt för fort, veckorna med. Tycker inte en ny vecka hinner börja innan den är slut. Imorgon är det jobb igen, och på första passet står idrotten.

Bilder jag tog idag, i brist på annat.

Fröken Madeleine

Bara jag Madeleine.

Mamma Madeleine

Det här är jag.

Ponchon är köpt på Gina Tricot i vintras för 50:- (om jag inte minns fel).
Perfekt plagg att mysa in sig i hemma.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: