Ska se på lite serier strax. William har lagt sig och vi har hunnit med att fixa hans läxor innan läggdags. Efter jag slutade jobbet idag drog vi till Björn där vi åt middag sen var det bara att åka hem. Jag jobbade lång dag i dag, och då är jag inte hemma innan tjugo i fem så därmed blir dagarna ganska korta när det kommer till ”frititdsbiten”.

Dagarna går så fort tycker jag, nu är det snart mitten av oktober och jag har snart jobbat i två månader! Jag trivs jättebra på jobbet och sådant ger så mycket tillbaka.

Nä nu tar jag och ser på lite serier!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa