En uppdatering innan tv.

Ska se på lite serier strax. William har lagt sig och vi har hunnit med att fixa hans läxor innan läggdags. Efter jag slutade jobbet idag drog vi till Björn där vi åt middag sen var det bara att åka hem. Jag jobbade lång dag i dag, och då är jag inte hemma innan tjugo i fem så därmed blir dagarna ganska korta när det kommer till “frititdsbiten”.

Dagarna går så fort tycker jag, nu är det snart mitten av oktober och jag har snart jobbat i två månader! Jag trivs jättebra på jobbet och sådant ger så mycket tillbaka.

Nä nu tar jag och ser på lite serier!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “En uppdatering innan tv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: