Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Livet genom ett bussfönster.

20121009-070430.jpg

Sitter på väg mot jobbet igen. Känns som jag bistar på bra saker att skiva om? Men mitt oglamourösa liv är precis som alla andras. Jag jobbar, städar, hjälper sonen med läxor, äter och räknar kalorier, försöker lägga skönhetsmask och ta mig heta bad. Men mitt liv är långt ifrån se glamourösa livet som många andra på nätet tycks leva. Här är inga champangefrukostar utan en kaffe som sveps som på tiden man drack raggargroggar.

Mitt liv genom ett bussfönster. Lyssnade på flo rida och I cry, och meningen var att se skuggorna av mig i fönstret.

8 Comments

  1. Det är det som är så skönt. Att man kan gå in här o veta att du skriver ärligt o roligt. Målar inte upp ett rosaskimrande perfekt liv.

    Svar: Ja vi kollar på hus här i Hällefors. Eftersom Thommy har sitt fasta jobb här så ser vi ut att sitta fast här.

  2. du få väl unna dig en champagne (alkoholfri) och stiga upp 30 min tidigare och svepa den med lyxfrullen? Glöm inte ta foto och lägg på bloggen! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.