Sitter vid Östrahamngatan och väntar på att bussen ska fortsätta mot Borlänge och jobb. Planeringsonsdag så denna dag kommer gå så himla fort! Efter jobbet blir det vårdcentralen eftersom jag ska dit och prata om astman, astmasköterskan som tyckte det var viktigt med besök. Jag vet inte om det beror på att jag har extrem överkänslighet mot värktabletter som Ipren och liknande. Jag reagerade som 15 åring med andningen och klåda och rörde inte sådana tabletter förrän i våras när jag gjorde en koll på lung- och allergi och fick ta en liten bit Ipren i flytande form och reagerade med magont, prickar, klåda och klåda i svalj. Därmed är jag extremt överkänslig mot saken och bär ett litet kort i plånboken om saken. Alla har vi våra egenheter.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: