Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

En tid för att börja ny arbetsvecka

Måndag alltså, känns som timmarna och tiden går så sjukt fort! William är just lämnad i skolan, själv sitter jag på bussen och denna vecka tog jag en tidigare. Detta då bussen mellan stan och bussen har en tendens att vara försenad något som gör mig stressad som få.
Idag blir det en lång dag, ska jobba mellan 7:45-18:00 så ikväll kommer man hem vid sju, kan ju säga att man kommer vara redigt trött och slut i kroppen. Men sen är det kort dag resten av veckan, och imorgon ska jag och William till sportys lekland och leka av oss.

4 Comments

  1. Hua vilken lång dag. Men du har ju ngt kul o se fram emot imorrn.

    Svar:Nja inte vill jag sätta ut en annons på allvar om det. Vill bara att folk ska förstå hur jobbigt det är o kan vara. Spec alla som har folk ikring sig som ställer upp o inte vet hur bra dom har det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa