Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Trött

Har fruktansvärt ont i halsen och är förkyld. Sådant gillas inte, denna dag har bestått av jobb. Skrev ju de tidigare så har haft APT kom hem runt halv sju, känns som man fick sig en ganska kort ”fritid” denna dag. Men imorgon så ska det bli bättre, då slutar jag relativt bra tid och så blir det resten av vecka.

Har faktiskt inget speciellt roligt att skriva så jag tänkte bege mig ifrån datorn och gå och sova istället, hade egentligen önskat att jag haft ork att se någon serie men det har jag inte så jag låter sängen få mig i sig istället. Jag tror det är bättre för förkylningen med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.