Dark Mode Off / On
Läraryrket

Feber och halsont

20121023-065437.jpg

Har både feber svinont i halsen men härdar ut, jag har två stycken utvecklingssamtal idag och vill ha dem överstökade. Det ena är nu på förmiddagen, det andra är runt lunch och jag slutar relativt tidigt idag så jag ska försöka fixa båda. Skulle jag bli sämre får man väl bara se sig övervunnen liksom.
Sitter och väntar på bussen och längtar tills man kommer hem och kan sova.

8 Comments

    1. Johanna – Inte jag heller egentligen, men då jag har astma blir jag oftast sämre än andra och därmed är det svårt för mig att avgöra hur sjuk jag är och då plågar jag mig upp istället.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: