Dark Mode Off / On
Läraryrket

Feber och åka hem från jobbet.

Gjorde ett utvecklingssamtal men såg mig besegrad efter det och åkte hem. Sovit på soffan och febern stiger hela tiden. Med astma är det skit att ens försöka jobba när man är sjuk. Nu blir man garanterat hemma några dagar, för jag har små förhoppningar om att vara frisk imorgon. Men på torsdag?! Lär ändå tänka ur hälsans synpunkt trots att man hellre befunnit sig på jobbet under dagarna än att ligga på soffan med feber. Men man blir inte friskare av att gå till jobbet sjuk.

Ska lägga mig snart igen, ska försöka få i mig lite energi bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: