Gjorde ett utvecklingssamtal men såg mig besegrad efter det och åkte hem. Sovit på soffan och febern stiger hela tiden. Med astma är det skit att ens försöka jobba när man är sjuk. Nu blir man garanterat hemma några dagar, för jag har små förhoppningar om att vara frisk imorgon. Men på torsdag?! Lär ändå tänka ur hälsans synpunkt trots att man hellre befunnit sig på jobbet under dagarna än att ligga på soffan med feber. Men man blir inte friskare av att gå till jobbet sjuk.

Ska lägga mig snart igen, ska försöka få i mig lite energi bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa