20121121-065359.jpg

Bussblogg igen, på väg till jobbet som vanligt vid den här tiden. Idag ska jag ha planering och “fira av” en kollega som slutade förra veckan. Bussen luktar vaniljparfym, finns få dofter jag har så svårt för som vaniljdoft. Jag blir rent illamående, när jag var 13-14 gjorde jag misstaget att köpa dejt (tror sen hette så) parfym med vaniljdoft! Det var ett misstag jag sent kommer glömma! Den luktade helvete! Jag gick kräkfärdig till skolan den dagen, tror jag gav den till syrran sen. Där vid 13-15 brukade jag vräka på mig diverse parfymer. Framför allt när man var ut! Varje gång man smygdrack inne på toaletten på discon passade man på att ta lite mer parfym. Jag kan ju bara tänka mig hur fan man lär ha luktat! Förutom de se var smink inte heller något man använde med måtta, utan ju mer desto bättre. Men man är ju bara tonåring en gång så tycker de är ett misstag man får begå i den åldern.
Hur som haver jobb idag då.

8 kommentarer

 1. Usch jag har också svårt för vaniljdoft. Får också ont i huvudet.
  Hihi ja dom där Date-parfymerna saknar jag, fanns ett par som luktade riktigt gott 😉 skulle vara kul om dom tillverkades igen 🙂
  Ja men jag minns också våran överkonsumtion av både smink och parfym, men så såg vi ut därefter också 😉 jösses! Haha 😀

  1. Anna – Usch ja, jag är lika som dig där får också huvudvärk och mår rent av illa :S . Saknar också vissa dateparfymer som ROBYNS och den där röda äldre modellen. De luktade ju så gott 🙂 .
   Haha, fy fan! Tänk hur man lär ha sett ut ^^,. Som en CLOWN 😀

 2. Som parfym kan jag nog hålla med om att den inte är så trevlig vsniljdoften. Men för övrigt så tycker jag den är ljuvlig. Visste inte att Date hade en sån. På tal om Date parfym så minns jag att Robyns var en stor favorit hos mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: