Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Frusen, i ett frusen kropp.

20130116-064845.jpg

Fy fan vilken natt! Efter igår när vi var ute på skridskor min kropp tål inte kyla och jag har därmed legat och huttrat nästan hela natten. De känns ganska onormalt! Jag menar jag var riktigt klädd och ändå var jag som en isbit igår kväll. Jag har ingen värme i kroppen antar jag…

Annars är det lugnt, lyssnar på 60-tals musik på spotify och längtar till sommaren och ljudet av raggarbilar! Då är det som mitt hjärta börjat värmas på igen.

Nu blir det att vila lite tills jag är framme på jobbet och vi onsdag som betyder planering.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: