Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Hej då tisdag.

Får lite dåligt samvete jämte mig själv när jag inte ägnar mer tid åt att skriva, mest för att jag vill få min dag registrerad dock beror denna dag på en lång dags jobb, lite fixande med PIM 4 och en tripp till Björn. Nu ska dock PIM 4 bara skickas till examinatorn imorgon så sedan bör jag kunna andas lite lugnare i min prestige i några dagar. Egentligen är jag för mycket, varför jag har såna krav att bli KLAR med saker. Jag hatar halvfärdiga grejer det ska vara helklart annars blir jag lite jag vet inte? Obekväm.

Hmm, när om man skulle gå och sova, ser att klockan redan är tio dagarna tickar på ganska rejält ibland för REJÄLT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.