Japp då är det alltså en ny arbetsvecka. Solen skiner i Falun och hoppas på fint väder i Borlänge med. Idag när jag kommer hem ska jag hämta ett paket, städa och njuta av solen en stund på balkongen. Funderar när det är dags att ha blommor i krukorna på balkongen tänkte passa på att göra fint där nu i sommar. Hoppas ni får en fin dag!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: