Känns lite både och detta, tycker det nyss var fredag och jag bara, ÅH nu är det fredag och tid för att koppla av. Så var den helgen över! Helt sjukt egentligen vad en helg kan gå fort!
Jag vill dock påstå att jag gjort det bästa av tiden så den har varit jättebra. Den här vecka som kommer nu på jobbet är jag ensam då min kollega har semester. Blir spännande att leda gruppen ensam i en vecka och jag har lite små funderingar i vad jag ska göra för något tillsammans med gruppen.

Den här dagen då? Jag har fotat William och hans bästa kompis en snabbis för att testa blixten. Jag har “vunnit” en auktion på tradera. En My little pony “Tobby” ätit upp resterna från tacosen igår med William, sedan såg vi Hook, fan jag började nästan gråta var och varannan minut. Vilken känslig film, jag har svårt för såna där filmer som handlar om hur det är att vara vuxen att aldrig mer få vara barn. Jag vet inte varför sånt berör mig så mycket men jag blir verkligen alltid tårögd när jag ser såna där saker när de beror barndomens lyckligaste stunder. Barndom, det är så vackert och så kort tid.

Hur som helst här ser ni ett foto taget med macro 50 mm och min nya blixt.

006William och bästisen Oliver.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: