Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Tisdag!

20130423-071213.jpg

Känns lite halvskumt när jag inser att jag kommer jobba kort dag idag, när mina tisdagar alltid är sena annars. Men har min långa dag på torsdag då vi har AP och därmed jobbar till klockan 18:00 alltid lika kul med långa dagar. Haha, eller inte. Jag är helt klart mer förmiddagsmänniska än eftermiddagsmänniska.

Annars då? På väg mot jobbet Cookie ligger i väskan för ett besök i klassen under dagen, och jag tänkte försöka ha en ganska lugn eftermiddag idag. Bara vara mamma liksom. Foto på mig, örhängena fick jag i en goodiebag jag vann förut och de är ursprungligen från indiska.

8 Comments

  1. Jag gillar långa dagar 🙂 För mig är det lite sak samma om jag börjar tidigt eller sent, för jag går alltid upp vid 7-8 iaf för att träna och så om jag börjar senare. Så en liten variation av att jobba morgon eller kväll är nog bra för mig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: