After work och förkylning.

Är sjukt förkyld och känner mig saftigt seg. Jag ska bara ta det lugnt idag och friska på mig.
Hur som helst var jag med några trevliga kollegor på After Work igår och de var verkligen jättekul och givande. Behöver komma ut ibland och träffa människor jag är annars ganska så hemmakär och därmed kommer jag ut för sällan. Men ja, nu är det gjort.

I morse ringde jag även om bokade in William på friidrott, vilket han är sugen på och jag tänker är en jättebra sport då den innehåller olika grenar. Så det hoppas jag att han kommer fastna för.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “After work och förkylning.

 • 27 april, 2013 at 12:28
  Permalink

  förkylning känns även här, men jag är så seg så det drar säkert ut en massa på tiden. Krya på dig!

  Reply
  • 28 april, 2013 at 11:29
   Permalink

   Nett – Usch, förkylningar är verkligen inte kul. KRYA på dig du med 🙂

   Reply
 • 27 april, 2013 at 13:59
  Permalink

  Trevligt med after work 🙂 Tråkigt med förkylningen, du får krya på dig!

  Reply
  • 28 april, 2013 at 11:24
   Permalink

   Kajsa – Ja verkligen 🙂 . Förkylningen är trist :/. Jag vill bara att den ska sluta snart :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: