Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

En start för dagen.

20130429-064837.jpg

Sitter på bussen mot jobb och allvar. William är på morgonfritids och själv är jag på väg mot mitt jobb och en ny arbetsvecka som i och för sig blir kort men ändå är det en ny arbetsvecka. Nät jag kommer hem idag ska jag hänga tvätt, städa lite och följa med Björn som ska till Rättvik. Kul att komma bort från Falun lite känner jag. Vad ska ni göra idag?

Bilden föreställer föresten min frulle.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: