En start för dagen.

20130429-064837.jpg

Sitter på bussen mot jobb och allvar. William är på morgonfritids och själv är jag på väg mot mitt jobb och en ny arbetsvecka som i och för sig blir kort men ändå är det en ny arbetsvecka. Nät jag kommer hem idag ska jag hänga tvätt, städa lite och följa med Björn som ska till Rättvik. Kul att komma bort från Falun lite känner jag. Vad ska ni göra idag?

Bilden föreställer föresten min frulle.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “En start för dagen.

 • 29 april, 2013 at 07:22
  Permalink

  Låter som du får en fin Måndag
  Själv är det Första dagen på Pratiken nu
  Hoppas de går bra
  kramar

  Reply
 • 29 april, 2013 at 09:25
  Permalink

  God frukost 🙂
  Här blir det lugnt, lite tvätt och städ. Jobb inatt, nu är semestern slut!

  Reply
 • 29 april, 2013 at 19:29
  Permalink

  Vilken god frukost!
  Idag har jag inte gjort många knop. Hoppas att du och björn fick det trevligt 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: