Eller ja god lunch? Har just proppat magen full med turkiskyoghurt och två knäckebröd.
William ska på kalas idag hos sin pappas farmor och farfar. Körningen igår var mycket lyckad och väldigt trevlig kom hem runt halv tre så är något trött idag. Men de får man vara blir väl en tidig kväll istället.

Effektivt har jag skickat in pappret till belastningsregistret mitt sista någonsin fick jag veta då jag är tillsvidareanställd LYX!
Var lite sugen på att köpa sommarblommor men blev osäker när Björn sa att det är frost på nätterna fortfarande och man vill ju gärna att blommorna ska överleva så det får passas.

Måste bara berätta en tråkig sak också, jag vann en jättefin Serious Sally tröja med stjärnor på tradera förra veckan. Jag har mailat och även skickat sms till säljaren som inte hör av sig. Så jag antar att jag inte kommer få den, kolla andra auktioner och det tycks vara något säljaren satt i system när plaggen inte blir sålda till högre pris. Den här gick på 110 kr så är väl därför. Känner mig så besviken, hade så gärna velat ha denna tröja. Endast använd till modereportage stod det så jag känner mig besviken som sagt. Hade verkligen velat ha den! Tur man inte betalat, har ju sett de andra köparnas kommentarer, när plaggen denna säljare sålts för under 200 hör inte säljaren av sig medan plagg över 200 tycks hon godkänna. Ska väl lägga ett negativt omdöme men känns som sagt jävligt tråkigt.


4 kommentarer

    1. Gemina Arts – Mmm :(. Blev besviken. Men lämnat dåligt omdöme nu i alla fall, samt kontaktat tradera så hon kanske försvinner säljaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: