Häng med på party.

På väg mot jobb idag då. Kanske kanske inte världensparty direkt och imorse var jag halvdöd men ja nu är det måndag och cirka en månad och några dagar kvar till sommarlov! Himlen är molnfri och det var faktiskt lite varmt! Snälla låt våren och blivande sommaren vara här nu så man kan kassera vinterjackan snart!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Häng med på party.

  • 6 maj, 2013 at 21:52
   Permalink

   Louisefoto – Nej, jag har semestertjänst så är ledig i 5 veckor 🙂

   Reply
 • 6 maj, 2013 at 08:06
  Permalink

  Ja nu går det undan, det märker man i sonens längtan efetr sommarlovet. Ha en fin dag!

  Reply
 • 6 maj, 2013 at 22:44
  Permalink

  skönt att det snart är sommarlov 🙂
  sv: det har varit något knas med bloglovin tyvärr :/

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: