Det är vår i luften, vår och värme. Vår och kärlek, vår och glädje. Människor ler när du möter dem och helt plötsligt är det som alla mörka och likbleka ansikten du mött under lång tid fått färg och de ger dig sina bländande leenden och verkar lyckliga. De ler och lever, du lever det är vår och sommaren är på intåg. Träden ler mot dig och björkarna ger sina gröna blad som får ditt hjärta att hoppa. Björkarna, balkonger som börjar blomma, trädgårdar som rensas och gräs som brinner. Det är vår! Fåglarna bygger ivrigt sina bon för att ge liv åt sina avkommor. Livet skriker, kroppen ler våren här VÅREN är här. Snön som fanns det för bara någon vecka sedan är borta, vattnet ger dig sin glittrande spegelbild och även den tycks ha fått ett nytt liv. Nu är våren här, humlor, bin och fåglar, skratt och underbara gröna gräsmattor. Nu lever jag upp, nu njuter jag!

Dagen på jobbet har bestått av mycket ute tid, även om den även varit effektiv inne, men vem vill spendera tid inomhus när värmen är här? Det finns ju så mycket att njuta av utanför dörrarna. Jag har njutit och haft det riktigt bra! När jag kom hem hämtade jag William från skolan och vi tog sedan bussen ut till Björn där han bjöd på tacopaj som var SJUKTGOD! Vi gick sedan hem, med en avvikare in på Willys där jag hittade rosor (snittblommor) för 19’90 jag kunde inte låta bra att köpa mig 3 buketter hem. Jag älskar att ha rosor hemma, jag riktigt njuter av det och nu finns det en bukett i mitt sovrum, en bukett i köket och en bukett i vardagsrummet. Vardagslyx som förhöjer stämningen i hemmet.

Nu ska jag se på lite serie men skriver mer imorgon!

001Sovrummet

002Rosa rosor till sovrummet.

003Gula rosor till vardagsrummet.

004Gula rosor.

005Röda rosor till köket.

006Röda Rosor

007Så vacker! Så halvlyxigt!

4 kommentarer

  1. Så vackert du har det,rosor är verkligen fina,å det är så roligt att det finns så många olika att välja på,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: