På väg mot Borlänge och jobb. Hösten är precis som våren helt okej att åka buss på. Vintern är inte lika rolig för kollektivtrafik pendlade. Dels är det bara samma färg överallt och dels oroas jag ofta av att det ska ske en olycka. Jag är ju katastroftänkare som ofta tror saker ska gå käpprätt åt helvete. Minns på utvecklingssamtalet på högstadiet när min lärare fråga om det inte fanns något jag inte såg som negativt. Jag svarade att möjligtvis att jag är positiv på det negativa då? Jag ser sällan med glädje på saker, utan förväntar mig ett helvete. Därmed är resor kanske inte alltid det mest ultimata i mitt liv, framförallt inte ställen där Dalälven möter en bro… Jag hatar broar eftersom jag alltid tror att bilen, bussen, cykeln eller vad man nu ska passera över kommer att åka ner i vattnet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: