Känner mig sugen på att shoppa, fast just nu kanske det inte är det smartaste. Tur William fyller år snart så man åtminstone kan kolla in roliga saker att köpa. Jag älskar känslan av att handla, det är kul att bara få paket, eller handla live. Det ger mig lyckorus i kroppen.

På tal om lyckorus, vad denna dag gick fort. Jag kom hem, rensade lite i köket och vips så var tiden bara borta. Förstår inte! Känns som dagarna verkligen swischar förbi. Lär även ta mig tiden att bege mig mot Lugnet och skriva in på på gymmet där. Det är mitt höstlöfte till mig själv, jag vill bli piggare!

Annars funderar jag mycket fram och tillbaka, tillbaka och fram igen. Det är som att jag aldrig riktigt får något spinn på tiden utan man bara snurrar. Snurrar i huvudet, själen och kroppen. Stress ala stress. Jag hatar stress det är inte alls min melodi jag behöver på något vis kunna andas mellan varven. Jag tar nämligen gärna på mig för mycket och sitter sedan med saker och bara, vad hände nu. Jag har även väldigt lätt att säga JA innan jag tänkt klart; Oj vad ville jag nu?!

Jaja, det blir bra. Jag tror mycket som snurrar just nu även är introduktionsåret som man bara väntar in, som man bara vill ha klar och bara OFF och i väg liksom. Sista veckan i september där oktober tar vid då är introduktionsåret klart. Jag bara väntar, väntar på att få min stämpel och mitt godkännande. Jag kommer få vänta på legitimationen sen men fine, bara att man vet att det är på gång. Alla dessa bromsklossar för att få bli färdig lärare, för det känns så just nu. Dessa sista dagar och veckor, man vill bara bli färdig.

Madde6 (2)Jag som liten.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: