Sitter på bussen mot jobb och stressdag. Eller dag! Hela denna vecka känns som en evig pinne i röven… Denna dag först vanlig arbetsdag, sen hem vara mamma och tillbaka till jobbet 18:30-20:00. Tisdag vanlig arbetsdag 7:30-16, onsdag 8-19:30!, torsdag och fredag vanlig dag. Men någon kommer vara trött om man säger så. Inget större fan av såna långa arbetsdagar. Jag fungerar ganska dåligt på eftermiddagar, min aktiva tid är på förmiddagen alla är ju olika liksom.
Jaja, måndag som sagt och jag räknar ner mot fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: