Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Måndagar.

016

 

Måndagar, veckans första dag och dagen som gör att det känns som en evighet tills helgen. Sitter och kikar på Once upon a time, har avverkat ett avsnitt av The walking dead och även ett med Downton abbey som jag är i säsong 2 av. Gillar den med, William har lekt med grannen under dagen samt spelat spel.

Själv sitter jag på dagarna och hoppas varje dag att jag ska få min legitimation, mycket för att jag väntat ett år. Gått ett introduktionsår som kommer tas bort efter årsskiftet, betalat 1500 och vill ha min legitimation som en bonus för mitt arbete. Drömmar och tankar, jag längtar och väntar.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: