Lång arbetsdag men mycket givande, var på en utbildning i Softogram här på eftermiddagen och det var otroligt givande. Jag blev verkligen inspirerad att jobba med saken, jag gillar att utvecklas och såna här föreläsningar ger massor.

Efter jobbet åkte vi ut och lämnade William på orienteringen. Samtidigt som William var där tog jag och Björn oss en promenad runt Hosjöstrand.

 

Nu ska jag se på lite serier innan jag gör kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: