Alla tips säger att motion är bäst vid ryggskott men kära värld detta är fruktansvärt! Jag har skrikit och gråtit av smärta denna dag. Det gör så ont att jag har ångest inför morgondagen. Jag har aldrig upplevt något värre. Smärtan trycker till rejält ena stunden och när den gör de skriker jag rakt ut! Det är helt vidrigt! Varför har jag inte semester? Så jag slapp oroa mig för morgondagen. Jag mår verkligen dåligt av detta, hela kroppen lider. Har haft ryggskott tidigare men denna gång är det absolut värsta gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.