Jobbade idag, och under arbetsdagen ringde Björn och berättade att Williams skola ringt och berättat att William var sjuk. Han sa redan i morse att han hade ont i halsen men jag trodde det skulle gå över, det gjorde det ju inte sen alltså. Björn tog en ut VAB idag och jag får ta min dag imorgon.

Efter jobbet idag kom jag hem och råkade somna på soffan, Björn lagade middag idag och det var jättegott.

Nu blir det sängen för mig snart, jag är sjukttrött.

033

2 kommentarer

  1. Hoppas han kryar på sig.
    jag har varit lite dålig hela veckan men i dag när jag vaknade hade jag knappt någon röst. är glad iallafall att jag klarade av både skolan och praktiken. nu blir det mycket vila i helgen så man klarar av skolan på måndag.
    kram och ha en fin dag
    Din blogg är helt underbar o läsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: