Första dagen efter jullovet.

Ny termin, nya tag. Nog kände man sig trött efter jobbet idag. Jag hade svårt att somna igår kväll och låg vaken till strax innan ett så beror nog delvis på den saken. Men kände mig rejält trött hemma hos Björn senare idag, Han bjöd på middag i alla fall, imorgon ska han och William på hockey och jag tänkte passa på att städa. Har även lite serier jag borde se men kanske det får bli till helgen för just nu är jag bara astrött. Tycker alltid man blir lite seg första veckan efter lovet, någon som vet varför?

Igår hade jag även massor att skriva kände jag. Jag tänkte faktiskt att jag borde ta och skriva ner små stödord till mig själv så jag kan skriva ut saken här. Jag känner nämligen att jag har massor att förmedla egentligen, massor att förklara och känna. Jag behöver nog få ett litet utbrott på allt just nu. Ni vet när man känner att bägaren rinner över?

Efter jobbet idag mötte jag upp Björn på Ikea, vid Kupolen kom två unga tonårskillar och den ena sa HEJ! Glatt till mig, tänkte direkt att va är det nu då? Var han ironisk på något vis. Några meter därifrån kommer en äldre man och han sa också HEJ! Vinkade och log… Jag tänkte direkt vad fan är det nu? Har jag någon lapp på mig eller liknade. När jag sedan påtalade saken till Björn sa han, JA för det måste ju vara något fel om någon är vänlig och hälsar…

Mitt stora dilemma, jag tror att folk försöker vara elaka hela tiden och tyvärr är jag väl ärrad av livet. Det är inte kul alla gånger.

IMG_2931.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Första dagen efter jullovet.

  • 8 januari, 2015 at 16:39
    Permalink

    Tror nog att fler skulle undra om man hade en lapp på sig om folk hälsade, istället för att ta till sig det och hälsa tillbaka. Tror nog bara att du utstrålade vänligheten själv 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: