Två olika skolavslutningar.

024

 

Igår var det då alltså äntligen dags för en av de bästa sakerna jag vet, skolavslutning. Jag började dagen med att fixa mig i lite 50-tal med hatt och min favoritklänning. Fixade håret och la en okej sminkning för att känna fin och tog på mig högklackat. Åkte till jobbet och där hade jag det hur mysigt som helst, med extremt glada elever och lika glada vuxna. Helt underbar sång och trevlig tillställning, jag blir alltid lite tårögd på skolavslutningar. Vi avslutade avslutningen med fika i klassrummet och där fick jag krama på eleverna och tillsammans med min fina kollega delade vi ut lite sommarlovspresenter. Jag fick fina presenter av mina elever också, blommor och smycken. Blir så rörd, jag kommer sakna dem under sommaren allihopa men vi ses ju till hösten igen.

De fina sakerna jag fick av mina elever.017

016

015

014

013

På mitt jobb får vi även en jättefin Pelagon som sommarpresent varje år, jag älskar det där fina inslaget som visar uppskattning för de jobb man gjort.

011

Efter jobbet åkte jag hemåt, jag blev så himlans trött på bussen att jag somnade. Fick mig nästan en liten chock, jag somnar aldrig på bussen men tror det var de sista veckornas intensivitet som tog ut sin rätt. Jag kom hem och somnade igen, sov som en stock tills klockan ringde och det var dags att bege sig till skolavslutning nummer två. Williams, den var så vacker att tårarna kom. Det bara är så, jag fixar verkligen inte min sons avslutningar allt bli så känslosamt och vackert. Jag ser hur han utvecklas och formas, hur han blir äldre och det känns så i mitt hjärta. Jag tar foton med lägger aldrig ut dem på nätet eftersom jag inte vill outa andras barn på nätet, dessutom vet man aldrig om barnet man just fotat kanske har skyddad identitet eller liknade. Hur som helst efter avslutningen i Lugnet Kyrkan fick William en blomma av sin farmor. Jättefin, och efter det åkte vi vidare på restaurang som är en tradition sedan William började skolan.

001

012

Vi åkte till den nya Indiska restaurangen här i stan och maten var verkligen hur god som helst, den rekommenderar jag verkligen. Om du är i Falun, och inte vet vad du ska äta. Gå till New Mumbai och ät, dit kommer vi gå fler gånger.

027

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: