My little pony – Applejack – Baby Northstar

 

002

 

001
Som jag skrev igår var jag till Borlänge och hämtade två My little ponys. Dessa två vann jag genom Tradera och summan slutade på 88 kronor för båda.
Dessa två är My little pony som båda är sådana jag ville ha som barn, så jag var jätteglad när jag vann dessa.

003
Applejack
– Hon var ganska hårt tagen, men jag fixade till henne rejält. (Svansklippt)
Hon fick smuts och färg bortplockan från kroppen, och med ekologiskt schampo och tresammebalsam var det som att hon fick nytt liv igen. Från att verkligen se ut som att leken gjort mer skada än nytta för henne, till att se henne le igen. Fina Applejack, när hon medverkade i den allra första My little Pony-filmen, faktiskt den enda vi inte ägde älskade jag henne. Jag äger Baby Applejack sedan ett år tillbaka.

004
Baby Northstar
– Hur söt som helst! Jag tyckte alltid My First Tooth ponys var så himlans söta som barn. Northstar som vuxen var en av mina första ponnys, och jag älskar att samla ihop barnen till mina ponys. Denna sötnos har en tand som är skavd. Men har läst att lite vit färg ska funka för att fixa tillbaka den igen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: