Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

En klädställning till sovrummet – Från Ikea.

IMG_4904.JPG

Ibland tror jag att man bara behöver något för att bli glad. Såna saker kan vara att bara ta bilen och åka ut och andas på en egen plats, eller så kan man åka till sin favoritaffär och köpa något man önskat sig länge. Jag har länge velat ha en klädställning som jag kan ha mina allra finaste plagg på. Dem som är ifrån Odd Molly, House of lola, Birgitte Bardot eller varför inte Tessiesshop? Jag köpte klädställningen, och monterade ihop den själv. Det gick smärtfritt och jag blev riktigt nöjd! Jag funderade ett tag innan jag bestämde mig var och hur den skulle vara. Den fick till sist stå emot mina garderober. Visst blev det bra, denna heter Rigga och du hittar den för 129 kronor på IKEA.

005Först var detta planen, men jag ångrade mig och svängde på den istället.

006Och så vips kändes allting helt rätt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: