Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony – Baby Cuddles – Sweet Celebrations pony.

IMG_4830.JPG

 

IMG_4829.JPG

Dessa två sötisar vann jag ifrån samma säljare. Tyvärr blev jag dock lite oroad då det tog väldans lång tid att få dem, trodde ett tag att jag blivit blåst på de båda. Men de kom trots allt.

Den ena är Baby Cuddles hon är med i en av filmerna, och jag minns henne som väldans söt. Någon av mina vänner i barndomen måste också haft henne eftersom jag alltid haft ett ha begär när det gällt just denna pony. Hon har tre små fräknar på näsan, och ja hon är helsöt helt enkelt.

Sen har vi en av Sweet Celebrations ponysarna, då fölet. Denna hade också någon vän. Det som var unik med dessa var att de kom som en familj, min syster hade Bright Bouquet Family och jag skulle gärna vilja ha alla dessa söta familjer. Det kommer nog, just nu njuter jag i alla fall av att ha en av dem hos mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: