IMG_4876.JPG

I veckan fick jag hem denna sötnos. Hon är en Flutterpony eller Fladderponny som dem heter på svenska. Hon saknar sina vingar, men jag tyckte att hon var värd sina 17 kronor som jag köpte henne för. Hennes man och kropp är felfri förutom just vingarna. Honeysuckle som är hennes namn medverkar i filmen “Hur ska det gå för Fladderdalen” som jag fick som barn. Jag såg den videon om och om igen, och flera citat ur filmen kan jag fortfarande utantill som när bidrottningen säger: “Jag är inte tjock, jag är smal” alldeles för malligt. Hur som helst denna lilla sötnos står nu bland mina andra My little ponys i min klädkammare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: