My little pony – Nurse sweetheart, Melody och Melody with skates, samt Surprise Twins Mommy.

006

 

Ibland, men nästan aldrig händer det att man hittar My little ponys på loppis. Jag har hittat mina G1:or vid två tillfällen, en gång långt innan jag började samla 2004, och så en gång sedan jag började samla 2013. Nu under sommaren har min mamma hittat några ponnys åt mig och sen hittade min moster ett helt gäng på en gårdsloppis i Hansjö som ligger i Orsa. Gissa vem som blev helt lyrisk?! Dessa fyra skönheter var hur underbara som helst, och jag kommer nedan presentera dem lite bättre. Ponnysarna var välleka med om man säger så, men med lite ekologiskt schampo tålamod och massor med tresammebalsam blev dem fina igen. Det är lite sjukt men jag tycker verkligen att när man rengör dem är det som att de känner tacksamhet. Det är väl mitt barnasinne som kommer tillbaka, jag får ju leka med dem om bara för en liten stund.

007

009

Surprise Twins Mommy – Denna ponny fick jag köpa av en vän i våras, men då jag gärna tar emot flera fick hon flytta hit också. Jag kanske kommer sälja henne vidare.
Hon ska egentligen ha två små tvillingar, men dessa är tydligen väldans svåra att få tag på, jag antar att barn lekt bort dem. Fin är hon i alla fall.

010

Nurse sweetheart – Denna ponny hade mig helt gått förbi, men visst är hon himlans gullig? Lite klippt var hon men det stör inte, efter att ha googlat henne såg jag att hon ska ha en sjuksköterskemössa och den ska jag försöka vinna på någon auktion om det går. Ebay och Tradera är en samlares bästa vänner.

012
Melody with skates – Denna ponny är verkligen hur söt som helst. Jag har en av skate-ponysarna sedan innan. Men Melody medverkade i Tv-serien My little pony Tales. Visserligen föll jag aldrig för just den serien, kanske för att ponnysarna där var så moderna och mer i vår värld, med luftballong och skolhus. Jag föredrog när de var i en fantasivärld, men ändå är hon otroligt fin lilla Melody och så välkommen hem till mig.

013

014
Melody – Jag fick även tag på denna Melody. Samma karaktär som ovan och således en annan variant av samma ponny. Hon är så fin, helt perfekt skulle jag vilja säga.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: