Ytterligare ett års Rockstad Falun avslutat. Mitt femte rockstad som blev lite annorlunda än andra år. Detta år har jag inte alls festat som jag brukar, denna helg brukar vara massor med öl, trevligt sällskap och massor med skratt. Detta år har jag varit lite off. Jag har haft trevligt sällskap, jag har skrattat och jag har druckit några öl. Men hjärtat har varit på en annan plats, en plats där jag konstant tänkt på William. Nu var biljetterna redan köpta och William har haft det jättebra han med, men den där komplicerade oron jag just nu känner är ganska tuff. Hur som helst så har det varit trevligt det säger jag inget annat om.

Fredagen spenderades först hemma hos mig tillsammans med Björn vi gick sedan upp på området för att se Civil War och dem var riktigt bra, sen satt vi i öltältet med några Björn känner. Det svar svinkallt så vi började gå hemåt. Mötte då på ytterligare folk Björn känner som sålde fina smycket på området så vi stannade och umgicks med dem. Sen gick vi hem till mig. Jag frös som sjutton när jag la mig i sängen.

På lördagen så gick jag och Björn till Maxi på förmiddagen. Vi slog igång en film som jag somnade till, vid 15:00 fixade jag mig för Christin skulle komma till 16:00. Jag blev klar strax innan hon ringde på dörren, så vi tog en varsin öl och sen kom Björn. Då ordnade vi med kräftorna som är vår Rockstad tradition. Vi åt upp dem och massor med annat gott, drack någon öl till och gick upp till området. Kikade på bandet Christin ville se och gick sedan hemåt igen, på vägen ut upptäckte vi att dem hade en fiskdamm för vuxna så jag provade lyckan och vann en t-shirt för 40 kr. Vi gick hem till mig, pratade och drack lite öl och gick upp på området igen. Tittade på Sabaton från öltältet, snackade med folk och gick sedan hemåt efter ett tag. Jag somnade ganska omgående här hemma, lika kyld som kvällen innan.

Det har varit jättetrevligt och kul, men som sagt lite annorlunda emot andra år då mitt hjärtat inte varit helhjärtat detta år.

IMG_4971

Årets armband. IMG_4979

Gillar The balms läppstift.

 002

Årets kräftkalas!001

Mums!

004

Favoriten ibland ölsorter – Miller!IMG_4991Christin och jag på ett blåsigt Rockstad.

IMG_4992Min fiskedammsvinst!   IMG_5011Och i öltältet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa