Jag behöver komma bort en stund.

Inlägget är ett samarbete.

Jag behöver avkoppling och få lätta mina sinnen, jag behöver få fly denna verklighet för en stund. Mentalt skittrött och kroppsligt slutkörd. Kroppen känner sig som den behöver få sova, koppla av och njuta. Befinna mig på ett hotellrum förslagsvis i en större stad. Få shoppa lite, kanske tillsammans med en nära vän. Jag kikade lite på skoj, jag hittade några på hotell Göteborg en hel del faktiskt. Jag blev sugen på att boka något för skojs skull, tänker http://www.hotellgoteborg.com/ verkar riktigt bra då man kan välja prisgrupp, hur många stjärnor man vill att hotellet ska ha samt läge. Utbudet är dessutom stort så varför inte? Jag behöver komma bort från den här stan och verkligheten en stund. Det är för mycket som tycker mig just nu, kanske är det just detta jag behöver?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: