Dark Mode Off / On
Reklam

LoppiBlogbag Höstkids

Jag hade verkligen äran att få testa denna Blogbag och är helnöjd.

Linicin – Denna dök upp istället för Loppimagasin, men det var helt okej. Jag har inte använt den ännu dock, då jag det så vitt jag vet inte ännu varit Lusdagar i Falun.
Acrilex KidsZoo Kalk + D-vitamin – William gillade detta direkt och hur super är det inte med vitaminer som smakar gott? William åt dem som godis.
ColdZyme – Detta var lite kul, min kollega tipsade om detta förra veckan och så vips fick jag den i en blogbag. Jag är helt såld eftersom jag fick ont i halsen i fredags och denna hjälpte.
Det enda är väl att man får som kräkreflex när man sprejar men annars skitbra! Funkar direkt så denna rekommenderar jag varmt! Känns dessutom bättre för tänderna än halstabletter.
Camilla Läckberg – Tukan Förlag – Super-Charlie är tillbaka med Lejonjakten. William älskade Super-Charlie när han var yngre. Dessa böcker är väldigt roligt skriva och jag tänkte använda den i jobbet, jag tycker nämligen att bilderböcker funkar ganska långt upp i åldrarna.
Santa Maria – GOTT! Detta var uppskattat, vi älskar Santa Maria här hemma så ja, denna blev en favorit!
CSS Healtcare AB – Trots handdesinfektion blev jag sjuk, men denna är ändå underbar. Jag gillar handsprit och vem vet, trots att jag blivit förkyld kanske vi slipper magsjukor här hemma.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: