Astma – Idag känns det bättre.

 

Jag har fått sova inatt, ligger fortfarande i sängen och kommer köra med en dag utan stress så att kroppen får vila upp sig helt. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen, saknar eleverna och mina kollegor. Jag behöver verkligen träffa människor för att må bra, dessutom stressas livet upp rejält när man är sjuk. Hur som helst sängläge idag och massor med te och mediciner.  

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Astma – Idag känns det bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: