Dark Mode Off / On
Läraryrket

Snart ska jag sova.

IMG_0039

Hur kan tiden kännas så lång den här tiden på året? Det är mörkt när man kliver upp och mörkt när man åker hem från jobbet. Lika kommer det vara imorgon med, två dagar med jobb till klockan 17:00 på rad. På något vis är just sena dagar och jag ingen bra kombination, jag vill inte klaga men november alltså. Jag är verkligen trött hela tiden.
Idag efter jobbet åkte jag hem till Björn som lagat en jättegod middag, vi åt den och spelade lite UNO i hans soffa. Sedan gick vi hemåt, Björn vek av vid regementet medan jag och William gick resterande av vägen hemåt. Trots mörkret var det en härlig promenad, jag älskar att ta promenader. Tänkte faktiskt försöka promenera en del i helgen.

Känns inte som jag fick ut speciellt mycket spännande i det här inlägget, men långa arbetsdagar ger verkligen mest drömmar om att sova. Jag skriver helt enkelt bästa inläggen, alla andra dagar i veckan. Just nu är jag helt enkelt bara trött.

14 Comments

  1. ja visst är det så, mörkt hela tiden nu för att man är inne o jobbar hela dagarna så man inte kan vara ute. Men hittills tycker jag hela oktober bjudit på fina soliga kalla dagar, så kul för de som är lediga och kan njuta av det.

  2. Nej det förstår jag själv undviker jag mjölkprodukter o det är bättre med magen …bra att du hittade ett alt till er 🙂 ha en fin onsdag kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: