016

Igår stannade jag på jobbet 30 minuter extra och trots att det bara var trettio ynka minuter var jag så himlans trött när jag kom hem att jag kunde somnat. Eftersom Björn befunnit sig i England från i måndags tills igår har jag varit ensam med William. Därmed åt vi på McDonalds igår för att muta honom med den där extra timmen ensam. Han var nöjd, och jag fick vara halvnöjd. Väl hemma så däckade jag ganska snabbt och det var välförtjänt kände jag. Idag har dagen gått lika snabbt, men idag kom även Björn hem. Han bjöd på lite julmat i variant light och det var perfekt.

Williams försäljning från Panda kom också så jag fick det jag beställt. Tänkte visa allt i ett till inlägg. På tal om Panda har jag lovat William att han ska få bli medlem i Pandaplanet och då med VIP så att han kan ge lite extra till djuren. För mig känns det viktigt, jag kommer ge lite till Orangutangerna den här månaden via Swish tänkte jag. Deras hem håller på att brinna upp och mitt hjärta blöder för de stackars djuren, vill du läsa mer om detta kan du klicka här. Nej nu ska jag strax se på Nashville, serien jag längtar efter varje vecka. Eftersom karaktären Juliette spelad av skådespelerskan Hayden Panettiere har en förlossningsdepression både i serien och i verkligheten är det extra spännande just nu. Jag känner så för denna stackars tjej, det är verkligen inget man önskar någon, och trots att jag var otroligt lycklig efter förlossningen så vet jag så väl att det är långt ifrån alla som känner så efter de fått barn. Ämnet är så viktigt att tala om och visa världen, att bli förälder är inte alltid lycka och det betyder inte att man är hemsk för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa