Idag är det måndag, och kylan biter sig fast i kinderna.

047

Började morgonen på jobbet med att se en jättevacker Lucia som eleverna i år 4-6 medverkade i. Jag blir alltid så tårögd av Lucia.
Dagen bestod sedan av toppar och dalar, jag vet inte vad jag ska göra åt mitt mående, det enda jag kan försöka med är att kontakta vårdcentralen så det är väl mitt mål. Jag tog vitaminer i morse så jag ska kolla upp om det kanske hjälper, jag är nämligen ledsen och har ångest på ett sätt som oroar mig. Jag har inte mått så här dåligt sedan innan jag fick barn. Jag är expert på att skratta och le trots att jag egentligen mår dåligt, Det är inte alltid så roligt faktiskt. Jag behöver andrum och att börja känna att jag vågar ta tag i det här. Men jag ska göra det under lovet, kanske mina extra vitaminer kommer att hjälpa. Jag har även dragit ner på kaffedrickandet vilket även det ska ge ångest, så jag får hoppas på förändring.

Det var personalfest idag, men jag orkade inte gå. Istället åkte jag hem, sov på soffan och åt middag hemma hos Björn och såg på film. Det blev ett perfekt avslut på min måndag. Kanske är jag konstig som inte orkar? Men alla människor tömmer mig på energi, jag behöver mitt andrum, mitt space. Jag hoppas på att våren ska bringa mig glädje, ljuset brukar bringa mig glädje kanske det gör det nu igen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

42 thoughts on “Idag är det måndag, och kylan biter sig fast i kinderna.

 • 14 december, 2015 at 21:43
  Permalink

  Det är faktiskt mycket kallare här idag också!

  Reply
 • 14 december, 2015 at 22:36
  Permalink

  Man ska lyssna på kroppen, vill den ta det lugnt ska du göra det. Hoppas du får rätsida på det där 🙁 Mysigt med Lucia i alla fall 🙂

  Reply
 • 14 december, 2015 at 23:26
  Permalink

  Hej de kanske hjälper dig att få prata med någon, för mig släppte mycket av ångesten då. Att inte må bra kan vara väldigt jobbigt och de tar på en om man inte få må bra. Jag hoppas innerligt att du får bättre snart..

  Vilken härlig bild magiskt.

  Här har kylan kommit och de blev genast mycket kallare, men dock ingen snö ännu..

  Kramar till dig

  Reply
  • 15 december, 2015 at 19:18
   Permalink

   Så är det nog, jag ska ta tag i saken nu under lovet är tanken. Tack jag älskar denna bild :).

   Reply
 • 15 december, 2015 at 06:14
  Permalink

  Nej det där låter inte kul :(( Besök doktorn och prata med någon! Tror det kan hjälpa dig till att må bättre!Kram

  Reply
 • 15 december, 2015 at 08:32
  Permalink

  Sådär mådde jag ju då jag fått Isabelle, var inte glad fast alla trodde det, tyckte inget var roligt, var inte så roligt att ha fått barn tyckte jag då, jag tog hjälp och pratade med en psykolog, och det hjölpte =D

  kramar till dig

  Reply
  • 15 december, 2015 at 19:20
   Permalink

   Jag ska besöka en läkare, tänkte ringa nu när jag blir ledig. Låter jobbigt för dig men skönt att det blev bättre :).

   Reply
 • 15 december, 2015 at 09:40
  Permalink

  Fint foto, mysigt med lucia!
  Hoppas du får hjälp <3 Kram

  Reply
 • 15 december, 2015 at 11:11
  Permalink

  D-vitaminer brukar hjälpa!
  Hoppas du börjar må bättre snart! kram

  Reply
 • 15 december, 2015 at 13:22
  Permalink

  usch hoppas du får hjälp på vårdcentralen! inte kul att känna så :/

  Reply
  • 15 december, 2015 at 19:23
   Permalink

   Jag hoppas det.
   Tack, det är en av dem jag är mest nöjd med :).

   Reply
 • 15 december, 2015 at 16:04
  Permalink

  hoppas du mår bättre snart 😀 tjusig bild !!!

  Reply
 • 15 december, 2015 at 18:01
  Permalink

  Oj, så jobbigt.
  Försök att gå ut och promenera eller springa ( om du orkar )
  Yoga är oxå ett bra tips. Hoppas du känner dig bättre snart.
  Super kram till dig

  Reply
 • 15 december, 2015 at 19:20
  Permalink

  Vi har fått kallt helt plötsligt också man känner liksom inte för gå ut utan bara mysa inomhus 🙂 Jag passar på att önska dig en riktigt GOD jul och Gottnytt år:)

  Idag har jag julklappstips till husdjur på bloggen!

  LOVE Maria

  Reply
  • 15 december, 2015 at 19:25
   Permalink

   Visst är det så :). Det är ingen värme alls just nu :).

   Reply
 • 15 december, 2015 at 22:15
  Permalink

  Vacker bild!

  Just nu ahr jag en fantastisk tävling inne på bloggen!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: