En intensiv och underbar dag!

img_0440William och jag på nyår.

Idag har jag och mina närmaste och härliga kollegor haft en dag enbart för nationella proven, vi har skrivit så pennor och tangentbordet rykt! Vi hann med att prata lite och äta gott också, det var riktigt trevligt. Vi satt hemma hos en kollega och det var kul att bara få koppla bort arbetsplatsen och koncentrera sig på att skriva och formulera sig. Vi hade alla med oss något gott, och det blev perfekt, man behöver verkligen få i sig mat när man jobbar.

Efter jobbet åkte jag hemåt, och väl hemma har jag tagit med William till Maxi och fixat middag åt honom. Själv tog jag en smoothie. Jag var inte sugen på något annat heller, jag försöker ju dessutom få kroppen pigg och få upp mina värden så frukt och grönsaker är just nu vad jag äter mest av.

Kollar på klockan och inser att hon bara är strax efter 19:00 på kvällen och jag är hur trött som helst! Imorgon vid den här tiden kommer jag vara på föreläsning och frågan är om jag kommer blogga efter det. Egentligen borde jag nog skriva ett inlägg efter föreläsningen eftersom den förmodligen kommer vara bra att skriva om, men jag får se om jag orkar.
Jag vet av erfarenhet att bästa sättet för mig att behålla information jag fått ät att skriva ner mina tankar och reflektioner på en gång.

Nej, nu ska jag svara på kommentarer, socialisera mig lite med William och sen ska jag nog sova! Det förtjänar jag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

96 thoughts on “En intensiv och underbar dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: