Fredag och att börja helgen!

018

Vaknade riktigt trött idag. Det är dock inga problem för det är helg för mig, William är i skolan och jag ska jobba, fixa naglar och hämta ett paket.
När man drar upp gardinerna på morgonen och möts av den vackra grönska utanför fönstren, det är som att jag får luft i mina lungor och som att hjärtat hoppar till och ropar av glädje.

Jag var på föreläsning i onsdag och somnade nästintill direkt när jag kom hem, och igår stupade jag på soffan efter jobbet med spänningshuvudvärk så jag sov nästan hela torsdagen.

Nog borde jag därför varit pigg idag men istället känner jag mig nog mest av lite trött ändå.

Har städat och ska duscha nu. Sen ska jag fånga dagen!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Fredag och att börja helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: